Mikael Simpson og Jørgen Leth vender tilbage

Højderne for kunstnerisk street cred blev rimelig meget nået, da Mikael Simpson slog sig sammen med Jørgen Leth og Frithjof Toksvig om albummet ‘Vi sidder bare her…’ i 2008. Og nu er de tre igen gået sammen. Denne gang er det blevet til albummet ‘Ikke euforisk’, der udkommer den 14. juni, hvor Jørgen Leth desuden runder de 73 år.

Til indspilningen af ‘Ikke euforisk’ har Mikael Simpson og Frithjof Toksvig været i Paris, hvor de har optaget samtaler med Jørgen Leth, der som på ‘Vi sidder bare her…’ kommer med betragtninger om alt mellem himmel og jord. Denne gang beskæftiger han sig ifølge pressemeddelelsen blandt andet med mere følsomme emner som blandt andet det at sige farvel og det at være skrøbelig.

I kølvandet på udgivelsen vil trioen give et par eksklusive optrædener og vil til september kunne opleves i både København og Århus.Hvor de finder sted, er der dog nednu ingen nærmere information om.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af