Nye bands til Roskilde-plakaten

Der er efterhånden ikke mange ledige pladser tilbage på Roskilde Festivals bandliste, og nu er pladsen blevet endnu mere trang, efter at folkene bag festivalen har netop føjet fem nye navne til plakaten.

Heriblandt finder man to hjemlige navne. I den tunge ende af rockspektret byder Kellermensch, der udsender ep’en ‘Narcissus’ den 21. juni, ind med deres melankolske mørkerock, der placerer sig et sted mellem Tool og Tom Waits. I en anden boldgade kan man se frem til en gedigen omgang litterær bevidst poprock i form af Mouritz/Hørslev Projektet, der består af forfatteren Lone Hørslev og musikeren Mads Mouritz.

Derudover er chilenske Chico Trujillo, afro-orkestret Les Espoirs de Coronthie og det elektronisk orienterede engelske band Nedry også klar til at deltage i sommerens festligheder.

Se hele årets Roskilde Festival-program på Soundvenue.com/roskilde2010.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af