Roskilde Festival afslører hiphop-navne

Selvom sommeren og festivalsæsonen nærmer sig med hastige skridt, er der åbenbart stadig tid til at udvide programmet for årets Roskilde Festival. I dag har de nemlig løftet sløret for endnu en håndfuld navne, der denne gang har fællesnævneren hiphop. Det gælder franske Hocus Pocus, blæserorkesteret Hypnotic Brass Ensemble og rapgruppen Sensational & Spectre.

Franske Hocus Pocus er er et regulært hiphop-orkester, der blander hiphoppen med blødere elementer af soul og jazz, mens den musikalske blæksprutte 20Syl leverer fransksprogede rim. Udover at rappe er 20Syl desuden kendt som en del af dj-gruppen C2C, der har vundet det prominente scratchmesterskab DMC fire år i træk.

Derudover er det veletablerede blæserorkester Hypnotic Brass Ensemble fra Chicago blevet føjet til programmet. Det ni mand høje orkester, der består af otte brødre, har ikke kun spillet deres hiphoppede blæsermusik på gadeplan, men også sammen med folk som Gorillaz, Mos Def og Erykah Badu. Sidste tilføjelse i denne omgang er de amerikanske undergrundsveteraner Sensational & Spectre, der byder på nørklet newyorker-rap og dystre beats.

Se hele årets Roskilde Festival-program på Soundvenue.com/roskilde2010.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af