She & Him genindspiller klassiker

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

She & Him ‘Fools Rush in’

Gad du godt vide, hvad der har inspireret She & Him? I så fald kan du nu høre et eksempel på det. Zooey Deschanel og M. Ward har nemlig været i studiet for at indspille et indslag til Levi’s ‘Pioneer Sessions’-serie, hvor bands indspiller sange, der har inspireret dem og deres lyd. For She & Him gælder det den klassiske sang ‘Fools Rush in’ fra 1940. Hør She & Hims fortolkning af sangen oven for og sammenlign med Ricky Nelsons version fra 60’erne nedenfor.

Ricky Nelson ‘Fools Rush in’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af