The Killers-frontmand afslører udgivelsesdato

The Killers er for tiden sat på pause, og det har givet mulighed for sideprojekter for både trommeslager Ronnie Vannucci og forsanger Brandon Flowers. Sidstnævnte har tidligere udmeldt, at hans soloalbum får titlen ‘Flamingo’, og nu er også en officiel udgivelsesdato klar. Solodebuten rammer butikshylderne den 6. september.

Singlen ‘Crossfire’, som kan høres herunder, vil blive udgivet den 23. august, altså to uger inden selve albummet. Flere af numrene, der vil være at finde på tracklisten, var egentlig ment som The Killers-numre og bærer titler som ‘Welcome to Fabulous Las Vega’, ‘Jilted Lovers and Broken Hearts’, ‘Only the Young’ og ‘Playing With Fire’.

Det forventes, at Brandon Flowers vil annoncere en efterårsturné inden for de næste par uger, men om den tager ham forbi Danmark, vides ikke.

Lyt til ‘Crossfire’:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af