Girls ‘Oh My Love’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Girls ‘Oh My Love (live)’

Girls kan godt lide countrysangeren Dwight Yoakam. Det fortæller de i denne musikshopping-video, vi skrev om sidste år.  Og netop Dwight har ifølge Girls-sangeren Christopher Owens (nu med kort hår) været inspirationskilden til bandets nye sang ‘Oh My Love’, som vil være at finde på deres kommende efterårsalbum. Se Owens hjemme fra sin seng ganske charmerende nervøst fremføre den smukke kærlighedssang, der udfolder nye facetter til det i forvejen spændende band. Og se bagefter det dybdegående, personlige interview fra samme seance, hvor han fortæller om opdragelsen i en sekt, sin biseksualitet, stoffer, Suede og San Francisco. Del 1 og Del 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af