The xx og Foals blandt Mercury Prize-nomineringerne

Det kom som en lille overraskelse, da den relativt ukendte Speech Debelle nappede den mest prestigefyldte britiske kritikerpris Mercury Prize sidste år. Det skete nemlig for snuden af bands som Bat For Lashes, Florence and the Machine, La Roux, Friendly Fires, Glasvegas og The Horrors. Nu er dette års nomineringer sluppet, så lad gættelegen begynde.

De to favoritter spås ikke overraskende til at være The xx og Foals for deres seneste roste album. De skal dyste mod navne som Dizzee Rascal, Wild Beasts, Laura Marling og Mumford & Sons. Vinderen vil blive udråbt den 7. september, og udover æren følger der også en check på, hvad der svarer til 220.000 danske kroner.

Hvem synes du skal vinde prisen, ud af den følgende liste over alle 12 nominerede. Giv din mening til kende nederst i kommentarfeltet.

Biffy Clyro ‘Only Revolutions’
Corinne Bailey Rae ‘The Sea’
Dizzee Rascal ‘Tongue N’ Cheek’
Foals ‘Total Life Forever’
I Am Kloot ‘Sky at Night’
Kit Downes Trio ‘Golden’
Laura Marling ‘I Speak Because I Can’
Mumford & Sons ‘Sigh No More’
Paul Weller ‘Wake Up the Nation’
The xx ‘xx’
Villagers ‘Becoming a Jackal’
Wild Beasts ‘Two Dancers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af