De 20 mest imødesete udenlandske album

De næste par måneder byder på en lang række spændende, nye udgivelser. Her er de 20 internationale album, vi glæder os mest til.

Læs om de 10 danske udgivelser, vi glæder os mest til, HER

Klaxons ‘Surfing the Void’ (23. august)
De her drenge har vi ventet spændt på. De har udskudt deres andet album gang på gang, fyret producere, smidt sange i skraldespanden, men nu er der endelig nyt på vej fra briterne, der tidligere var en trio, men nu er blevet en kvartet. Singlen ’Echoes’ er i øvrigt præcis så catchy og tempofyldt, som vi havde håbet.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Klaxons ‘Echoes’

Maximum Balloon TBA (23. august)
»Det er hovedsageligt et dansealbum«, har TV on the Radio-medlemmet Dave Sitek udtalt om sit soloprojekt, der byder på indbydende gæsteoptrædener fra den altid seje Yeah Yeah Yeahs-frontkvinde Karen O, band-kammeraten Kyp Malone og Yukimi Nagano fra Little Dragon. We dig.
 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Maximum Balloon feat. Aku ‘Tiger’

Warpaint TBA (23. august)
Fire piger der spiller Cat Power-agtig rockmusik, det vil sige den slags musik, der blander inderlighed med tømmermænd og tilføjer slæbende arrangementer og cigaret-tågede vokaler. Sådan cirka lyder amerikanske Warpaint, og de udgiver deres debutalbum i slutningen af august og spiller på Loppen den 2. november.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warpaint ‘Elephants’

Everything Everything ‘Man Alive’ (30. august)
Kan man godt være et sejt engelsk indieband og samtidig være inspireret af Destiny’s Child? Det kan man åbenbart godt, hvis man er Everything Everyting, der udgiver deres imødesete debutalbum med lige dele avanceret og iørefaldende pop i slutningen af august.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Everything Everything ‘Photoshop Handsome’

Robyn ‘Body Talk Pt. 2’ (6. september)
Okay, Robyn er mega cool, ’Body Talk Pt. 1’ er et moderne popmesterværk, og hendes koncert på Roskilde var det vildeste shit ever. Men derfra kan det kun gå ned af bakke. Tænkte man. Altså indtil man så lige hørte den første single ’Hang With Me’ fra ’Body Talk Pt. 2’ og én gang for alle blev overbevist om, at Robyn virkelig er den sejeste svensker på planeten.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Robyn ‘Hang With Me’

Junip ‘Fields’ (13. september)
Den svenske singer/songwriter José González står i spidsen for trioen, der blander frontmandens følsomme og skrøbelige udtryk med trommer og keyboard. Det er der kommet et ret lækkert lydbillede ud af, som vi glæder os til at høre udfoldet i albumformat. Og så kommer bandet jo forbi Soundvenue Sessions den 16. oktober på Lille Vega.

Du kan høre det nye nummer ‘Always’ HER (via Myspace).

Blonde Redhead ‘Penny Sparkle’ (13. september)
Det er fedt at være Blonde Redhead-fan i september. Den 21. giver det New York-baserede band koncert i København, og bare en uge inden udgiver trioen deres nye album, hvorfra vi allerede har nydt godt af singlen ’Here Sometimes’.

Lyt til nummeret HER (via Myspace)

The Walkmen ‘Lisbon’ (13. september)
Det her kunne godt gå hen og blive et af årets bedste album. Førstesinglen ’Stranded’ indeholder præcis det, der altid har gjort newyorker-bandet så fantastiske: Desperation, melankoli, skærende guitarer og forsanger Hamilton Leithausers uopnåelige vokal, der er én af de bedste i indierock lige nu.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Walkmen ‘Stranded’

Grinderman ‘Grinderman 2’ (13. september)
Grindermans første album var en bombe af indestængt raseri og liderlighed. At dømme ud fra den ulmende førstesingle ’Heathen Child’ fra bandets kommende album er alt ved det gamle hos Nick Cave og co. Vi elsker det og bøjer os i støvet, mens Grinderman giver os tæsk på den bedst tænkelige måde.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grinderman – Heathen Child by Le CD est mort

Salem ‘King Night’ (27. september)
Den amerikanske trio har selv opfundet genren haunted house, som lyder præcis, som navnet indikerer. Det vil sige, som at være fanget i et hjemsøgt hus, mens spøgelserne spiller seriøst creepy electropop for fuld hammer. Vi glæder os til trioens næste album. Tror vi nok.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Salem ‘King Night’

Deerhunter ‘Halcyon Digest’ (27. september)
Det amerikanske indieband plejer sjældent at skuffe. Kvartetten kan kombinere larmende og kompromisløs postpunk med iørefaldende melodier, og den slags kan vi godt lide. Singlen ’Revival’ er en dejligt skramlet lille lo-fi-perle, som i øjeblikket rumsterer på Soundvenue High 5.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Deerhunter ‘Revival’

No Age ‘Everything in Between’ (27. september)
Punk-duoens første album ‘Nouns’ fra 2008 var et af årets bedste, så det er klart, at vi glæder os til at høre, hvad de to L.A.-gutter Randy Randall og Dean Spunt nu har fundet på, når de udgiver opfølgeren til september. Førstesinglen ‘Glitter’ udkommer den 24. august, og du kan opleve bandet den 4. november på Loppen.

Hør mere på bandets Myspace.

Panda Bear ‘Tomboy’ (september)
Animal Collective-medlemmets seneste album ’Person Pitch’ var et mesterværk, og det var hans seneste udfoldelser med dyrekollektivet ’Merriweather Post Pavilion’ i øvrigt også, så det er klart, at vi ikke helt kan holde forventningerne i ro. Titelnummeret er allerede ude på vinyl, og du kan høre den virkelig seje b-side ‘Slow Motion’ forneden. Panda Bear can do no wrong.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Panda Bear ‘Slow Motion’

Antony and the Johnsons ‘Swan Lights’ (4. oktober)
Findes der nogen, der synger smukkere end Antony Hegarty? Højst sandsynligt ikke. Den skrøbelige mand med den store stemme er snart klar med et nyt album, og da stort set samtlige af Hegartys andre værker har været berørt af den der helt særlige, besjælede magi, som er forbeholdt meget få kunstnere, så holder vi vejret og venter i spænding.

Hør det nye nummer ‘Thank You For Your Love’ på Soundvenue High 5.

Mark Ronson & The Business Intl. ‘Record Collection’ (4. oktober)
Sidste gang vi hørte noget til Mark Ronson, var det udelukkende covernumre den engelske popsnedker havde kastet sig over. På sit nye album har Ronson selv været med til at skrive størstedelen af sangene. Og gæstelisten tæller blandt andet Ghostface Killah, Q-Tip, MNDR og den revitaliserede r’n’b-sanger D’Angelo. Nyd videoen til førstesinglen ‘Bang Bang Bang’ herunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mark Ronson & The Business Intl. ‘Record Collection’

Magnetic Man TBA (4. oktober)
Selvfølgelig glæder vi os til Magnetic Man, dubstep-supergruppen der består af Benga, Skream og Artwork, men de tre garvede gutter har godt nok også selv gjort deres for at piske en stemning op. »Vi er sejere end alle andre popmusikere derude«, har de blandt andet udtalt, så mon ikke de har noget helt specielt i ærmet. Alt andet ville næsten være en skuffelse.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Magnetic Man ‘I Need Air’

Gold Panda TBA (oktober)
I blogosfæren har der været heftig buzz omkring den 28-årige Gold Panda, siden han slap den to minutter lange single ’Quitter’s Raga’. Vi ser frem til mere af den slags sample-baseret og klippeklistre-electronica, når et debutalbum rammer butikkerne til oktober.

Hør nummeret ‘You’ fra Gold Pandas seneste ep på hans Myspace.

Avey Tare ‘Down There’ (25. oktober)
Panda Bear er ikke det eneste Animal Collective-medlem, der har et soloalbum på vej. Bandets anden frontmand Avey Tare er angiveligt blevet inspireret af et af sine yndlingsdyr, krokodillen, og hvordan sådan en inspiration lyder, når den bliver kørt igennem Avey Tares kringlede hjerne, må man vente indtil oktober med at finde ud af.

Toro Y Moi TBA (efterår)
Vi var vilde med Chaz Bundicks chillede og luftige synthpop på debutalbummet ’Causers of This’, og hans koncert på årets TrailerPark Festival afslørede, at der godt kunne være noget lidt mere hårdtslående i vente på amerikanerens næste album. Du kan høre Toro Y Mois seneste single ‘Leave Everywhere’ her.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Toro Y Moi ‘Leave Everywhere’

Kanye West TBA (november)
Kanye West er sindssyg. Og har storhedsvanvid. Og råber alt for meget op om sig selv. Og her på falderebet har han droppet den måske sejeste albumtitel i hiphop-historien ‘Good Ass Job’. Men vi holder alligevel af dig, Kanye. Og vi glæder os til at høre dit nye album, som om vi var dine børn. Hvilket du sikkert også tror, vi er.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Kanye West ‘Power’
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af