Frightened Rabbit skriver sang om døden

Sidste gang vi hørte noget til det skotske band Frightened Rabbit og deres melankolske og kærestesorgsramte indierock, var de taget på stranden i Australien for at spille to numre fra deres nyeste album. Dengang skinnede solen og forsanger Scott Hutchison havde freakin’ solbriller på! Selv om det lød godt, er det alligevel rart, at det nye nummer bandet har indspillet er af den regnvejrsgrå og triste slags. Og handler om døden. Det er i hvert fald, hvad Scott Huchison selv forklarer i et nyhedsbrev:   

»De fleste dage tænker jeg kort over, hvordan jeg skal dø, og hvad jeg vil efterlade mig her udover lidt fedt, muskler, knogler og åbenbart en god del kulstof og vand. Døden definerer virkelig livet – uden døden ville livet føles tomt. Hvad ville meningen være med at foretage sig noget som helst, hvis man alligevel skulle leve forevigt?«.

Ja okay, Scott. Det er måske rigtigt nok. Nå, nummeret er fedt. Og kan høres lige her.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af