Gold Panda afslører albumdetaljer

Sidste år var der en del opmærksomhed omkring englænderen Derwin aka Gold Panda, da mini-hittet ‘Quitters Raga’ via forskellige blogs skaffede den elektroniske musiker et relativt stort publikum. Nu er den knitrende englænder endelig klar med sit debutalbum ‘Lucky Shiner’, der udkommer den 11. oktober. I den kommende tid er der også mulighed for at opleve Gold Panda live, da briten spiller koncert på Dunkel den 21. august sammen med Kenton Slash Demon og Eim Ick i forbindelse med dette års Strøm Festival.

Du kan høre det nye nummer ‘Snow & Taxis’ her:


Trackliste til ‘Lucky Shiner’

1. You
2. Vanilla Minus
3. Parents
4. Same Dream China
5. Snow & Taxis
6. Before We Talked
7. Marriage
8. I’m With You But I’m Lonely
9. After We Talked
10. India Lately
11. You
12. Greek Style (digitalt bonustrack)
13. Casio Daisy (digitalt bonustrack)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af