Liam skyder forhåbninger om Oasis-reunion i sænk

Mange britpop-elskere begræder sandsynligvis stadig, at den dårlige stemning imellem de to Gallagher-brødre sidste år nåede kogepunktet, hvilket resulterede i, at et af 1990’ernes største rockbands gik hvert til sit. Lillebror Liam Gallagher skyder nu de fleste forhåbninger om en eventuel forsoning med brormand Noel i sænk, da han i et interview med Sky News udtaler: »Den eneste grund til at Oasis skulle genopstå, ville være hvis vi var fucking flåede – og jeg er langfra flået, som du nok kan se, så det sker næppe«.

I samme interview løftede Liam Gallagher lidt af sløret for sit og de tre resterende Oasis-medlemmer Gem Archer, Andy Bell og Chris Sharrocks’ kommende projekt Beady Eye:

»Vi havde det her nummer, der var lidt Rolling Stones-agtigt. Det var langsomt og kedeligt og jeg kunne ikke lide det, men så fik vi fat i et klaver og fuckede det op i stil med Jerry Lee Lewis og smed en John Lennon-lydede vokal på, og nu er det godt. Pladen bliver den bedste du kommer til at høre de kommende 50 år«.

Ja, beskedenhed har aldrig været Liam Gallaghers styrke.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af