Peder samarbejder med Oh Land og Jacob Bellens

Den musikalske altmuligmand Peder aka Peder Pedersen – blandt kendt som den ene halvdel af Gramsespektrum – er klar til at udsende sit andet soloalbum i eget navn. Den 6. september udkommer ‘Dirt & Gold’, der følger op på den tre år gamle debut ‘And He Just Pointed to the Sky’.

Her har han blandt andet allieret sig med I Got You on Tape-sangeren Jacob Bellens og det smukke electropop-stjerneskud Oh Land.

Peder har forsøgt at lave et album, der lyder, som han selv hører musik, og har under indspilningerne ladet sig inspirere af så forskellige kunstnere som Tom Waits, Nina Simone, Chet Atkins, Django Reinhardt og Ray Charles. Ifølge Peder har de mange forskellige inspirationskilder resulteret i et ‘rodet’ album, der efter sigende både indeholder surfguitar, dreven hiphop, new orleansk dødsmarchjazz, franskklingende filmmusik, draculaorgel, spøgelsespop og 1980’er-synth.

Trackliste til ‘Dirt & Gold’:
1. Meat Is Murder.Tasty Tasty Murder
2. Love Lost City (feat. Oh Land)
3. King of Overspringshandlinger
4. Daylight (feat. Signe Marie Schmidt-Jacobsen)
5. Reverse Your Diamonds (feat. Jacob Bellens)
6. Light Years
7. Shorty
8. Dirt & Gold (feat. Claus Hempler og Signe Marie Schmidt-Jacobsen)
9. Monoglukose
10. Heroin (feat. R. Olsen)
11. Malcolm
12. Hello Mr. Movie Director, My Name Is Peder and This Is My Friend Asger Baden
13. Goodbye (feat. Claus Hempler)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af