Breakin’ Sound: 4 Guys From the Future

Hvem er de?
En ny dansk artpop-kvartet centreret omkring Lily Electric-frontmanden Bjarke Porsmose, der bag sig har folk fra bands som The Asteroids Galaxy Tour og Straight From the Harp. Bandets debutalbum ‘Under the New Morning Sun’ udkommer den 25. oktober på de to Oh No Ono-drenge Aske Zidore og Kristoffer Roms superseje label Tambourhinoceros, der også har psychpopperne Treefight For Sunlight og søskende-duoen Kirsten & Marie i deres stald.

Hvordan lyder de?
Som en pose herligt blandede bolsjer, der det ene øjeblik har en syrlig bismag af den svimlende psychpop, i det næste byder på eksperimenterede britrock med ringlende guitarlinjer og aristokratisk stemmeføring, for der efter at smage dejlig sødt af Beach Boys’ smukke korharmonier og ‘sand-mellem-tæerne’-popstemning.

Lyt til tre af bandets sange HER.

4 Guys From the Future ‘Life Is Up to You’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af