DJ Shadow kryber ud af skyggen

Er du til verdensomspændende skattejagter og hardcore DJ Shadow-fan, så har du netop fået en god undskyldning for at pakke kufferten. For den pladevendende pioner har gemt vinyler med  de to nye tracks ‘Def Surrounds Us’  og ‘I’ve Been Trying’ i tilfældige pladebutikker rundt omkring i USA og Europa, hvor han for øjeblikket er på turné.

Er du mere mageligt anlagt og knapt så eventyrslysten, kan du roligt blive siddende foran computeren, for de ‘hemmelige’ numre er netop blevet lagt ud på nettet som stream og gratis download på amerikanerens hjemmeside i de næste 24 timer.

De to numre er en forsmag på DJ Shadows opfølger til ‘The Outsider’ fra 2006, og det nye album udkommer efter planen i maj 2011. Det første nummer er den næsten otte minutter lange ‘Def Surrounds Us’, der med det dystopiske budskab og sin hybrid mellem kontante beats og eksperimenterende kor ligger langt fra det mere straight og akustiske nummer ‘I’ve Been Trying’.

Lyt til ‘Def Surrounds Us’:Lyt til ‘I’ve Been Trying’:


Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af