Download ny hyklerisk sang fra The Radio Dept.

På søndag er der valg til Riksdagen hos vores blå/gule-naboer i Sverige. I den forbindelserne har shoegazerne i The Radio Dept. netop sluppet den nye non-album-single ‘The New Improved Hypocrisy’ løs til fri download. Nummeret er en opsang til de hykleriske politikere og til det omskiftelige politiske klima i Sverige og kan downloades længere nede på siden.

Den 8. november udsender Lund-trioen en ny ep med titlen ‘Never Follow Suit’. Foruden titelnummeret, der er hentet fra ‘Clinging to a Scheme’, kommer ep’en til at indeholde tre ikke tidligere udsendte sange, og som om det ikke var nok, så pønser The Radio Dept. også på at smide et dobbeltalbum med b-sider og andre sjældenheder på gaden til januar.

The Radio Dept. ‘The New Improved Hypocrisy’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af