Kate Nash – som at se på et biluheld

Hvad der helt præcist var galt, fandt vi aldrig ud af. Men sandheden er, at Kate Nash tirsdag aften formåede at levere en af de mest deprimerende optrædener, jeg nogensinde har set.

Nedsmeltningen begyndte allerede inden første strofe, da den 23-årige brite entrerede scenen iført verdens mest malplacerede superheltedragt og malede hjerter på begge kinder. Hun fik en guitar stukket i hånden, og med et tomt blik i øjnene åbnede hun koncerten med ‘I Just Love You More’, der med sin poppunkede lyd illustrerer Nashs seneste flirt med et mere rocket udtryk. Men den genre kræver altså overskud, og sjældent har jeg set en kunstner, der i så ubehagelig grad lignede en undskyldning for sig selv. Hvilket tilmed var helt unødvendigt, eftersom publikum var både hengivent og forstående, og hovedpersonens vokalpræstation var udpræget fejlfri. Men noget var helt forkert, og det var næsten ikke til at bære at se Nash undlade at synge store dele af ‘Mouthwash’, imens hun kiggede op i loftet med spejlblanke øjne og udtværet læbestift.

Et lille højdepunkt var nummeret ‘Mariella’, hvor der endelig var noget, der lykkedes. Sangen viste en lille flig af, hvor dygtig en performer Kate Nash kan være på en god dag. Hun livede lidt op hen mod slutningen, men koncerten var stadig fornærmende ringe og decideret drænende at se på. Det gør du ikke igen, frøken.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af