Kings of Leon bejler til Soundvenue High 5

Kings of Leon udsender deres meget imødesete femte album ‘Come Around Sundown’ den 18. oktober, og her fra bejler førstesinglen ‘Radioactive’ i denne uge til Soundvenue High 5. Her er familierockerne oppe imod Oh No Ono, der har kastet sig ud i at synge på modersmålet på ‘Kom ud og leg’, der er deres bidrag til projektet Mixtoverdener.dk, hvor pop- og rockartister remixer klassiske kompositioner.

Ugens øvrige contenders er den danske bastard-electroduo The Wong Boys med førstesinglen ‘Mega Star’ fra deres kommende andet album ‘W’, artrockerne i Under Byen, hvis nummer ‘Alt er tabt’ Kasper Bjørke har peppet op et dansabelt trommebeat og lidt håndklap, og slutteligt de melankolske, amerikanske shoegazere i Land of Talk med ‘Swift Coin’ fra deres nye album ‘Cloak and Cipher’.

Listen toppes fortsat af den nye danske indiedarlings i Treefight For Sunlight efterfulgt af svenske Robyn og Fever Ray på henholdsvis anden- og tredjepladsen, mens amerikanske Twin Shadow og soveværelses-projektet Wild Nothing slutter ugens liste.

Lyt til alle numre og giv dine stemmer HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af