Lyt til of Montreal og Blonde Redheads nye album

Grib den nærmeste computermus, et par høretelefoner og læn dig tilbage. For Blonde Redhead, of Montreal og Chromeo har lagt deres kommende album til fri aflytning indtil deres officielle releasedato den 13. september.

Det giver sammenlagt lige knap en uge til at høre of Montreals-frontmanden Kevin Barnes skøre påhit og vilde lagkageproduktioner på ‘False Priest’. Er det for gøglet kan man hoppe videre til Blonde Redheads artpoppede krystallandskaber på det kommende ‘Penny Sparkle’-album. For til sidst til at slutte festen med Chromeos 80’er-inspirerede electrofunk på ‘Business Casual’.

Lyt til of Montreal ‘False Priest’ her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Lyt til Blonde Redhead ‘Penny Sparkle’ her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lyt til Chromeos ‘Business Casual’ HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af