Mew gør status over karrieren

Et gammelt ordsprog lyder: »Hvo intet vover intet vinder«. Og det tør i den grad siges, at Mew har vovet en hel del, siden det unge Hellerup-band i 1997 albumdebuterede med ‘A Triumph For Man’. Siden dengang har kurven på succesbarometeret været stødt stigende i både ind- og udland, og den 25. oktober udsender de opsamlingen ‘Eggs Are Funny’, der gør status over bandets hidtidige karriere.

Udgivelsen vil naturligvis byde på et genhør med et kuld af bandets mest populære sange, men der er også blevet plads til en lille treat i form af det helt nye nummer ‘Do You Love It’, der testes på Soundvenue High 5 i denne uge. Derudover vil limited-udgaven af albummet inkludere samtlige af gruppens musikvideoer.

Tracklisten til ‘Eggs Are Funny’:
1. Am I Wry ? No
2. Snowbrigade
3. Introducing Palace Players
4. Beach
5. Silas the Magic Car
6. Wheels Over Me
7. Saliva (New Mix)
8. She Came Home For Christmas
9. Sometimes Life Isn’t Easy
10. Do You Love It
11. Eight Flew Over, One Was Destroyed
12. 156
13. Special
14. The Zookeeper’s Boy
15. Comforting Sounds

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af