Mew præsenterer nyt nummer på Soundvenue High 5

Danmarks unkronede konger af sfærisk guitarrock samler til oktober op på deres hidtidige karriere med opsamlingsalbummet ‘Eggs Are Funny’, hvor man også vil kunne finde det spritnye nummer ‘Do You Love It’. Sangen, som du kan stemme ind på næste uges Soundvenue High 5, byder på skæve staccato-guitarfigurer, opfindsomt trommespil, englesang fra et børnekor og naturligvis Jonas Bjerres umidkendelige lyse stemme i front.

Lyt og afgiv dine stemmer HER.

Her får den imidlertid hård konkurrence fra det chillede producergeni Gold Panda, der på nummeret ‘Same Dream China’ serverer en delikat omgang dagdrømmeri med en asiatisk bismag. Ugens øvrige contendere er ‘Ready For the World’ fra de hypnotiske lo-fi-r’n’b-debutanter i How To Dress Well, den atmosfæriske ‘DRK’ fra de danske electronica-pionerer System samt den funky rockbasker ‘Boss Stallion’ fra danske I Am Bones- og Beta Satan-medlemmet Johannes Gammelbys nyeste projekt The Malpractice.

Listen toppes i denne uge af Figurines, der har skubbet Treefight For Sunlight ned fra på andenpladsen. Her efter følger yderligere to danske bands i form af 4 Guys From the Future og Oh No Ono, mens ugens eneste udenlandske indslag i form af Sufjan Stevens runder listen af.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af