Se Dizzy Mizz Lizzy-dokumentar på CPH:DOX

Mange fans havde hungret og savlet efter en gendannelse af Dizzy Mizz Lizzy, og i foråret blev det en realitet. Til november vil man på filmfestivalen CPH:DOX kunne (gen)opleve den Theis Molin-instruerede dokumentarfilm ‘Lost Inside a Dream’, der dokumenterer bandets succesfulde reunionturné.

Filmfestivalen løber af staben fra den 4.-14. november, hvor ‘Lost Inside a Dream’ vises i Grand Teatret den 4. og 8. november. Den sidste aften vil trioen selv være tilstede ved visningen og efterfølgende svare på spørgsmål fra deres mange fans. Instruktøren har fulgt bandet fra de var i øvelokalet op til gendannelsen, hen over den lange række koncerter, der sluttede med det endegyldige farvel i i KB Hallen den 18. september.

Den 80 minutter lange dokumentar vil også være inkluderet i bokssættet ‘Live in Concert 2010’, der desuden indeholder to cd’er og en dvd med koncertoptagelser fra reunionturnéen. Bokssættet udkommer den 8. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af