Squarepusher løfter sløret for nyt album

Har man savnet den daglige dosis af musikalsk excentricitet, er der snart nyt at hente fra den elektroniske bas-freak Tom Jenkinson aka Squarepusher, som føjer endnu et album til bagkataloget. Det nye album kommer til at hedde ‘Shoeblader One: d’EMONSTRATOR’ og udkommer den 18. oktober.

Projektet skulle oprindelige have været udkommet på det franske label Ed Banger, men udkommer nu istedet på et andet toneangivende elektronisk label: Engelske Warp. Og skal man tro den nye, usædvanlige trailer for albummet, hvor Squarepusher fyrer den af som en af de sorte riddere fra ‘Ringenes Herre’ med dioder i hætten og en bas i hånden, så bliver det en temmelig mystisk oplevelse. Se videoen nedenfor.

Trackliste:
1. Plug Me In
2. Smash Unreason
3. Into the Blue
4. Frisco Wave
5. Megazine
6. Abstract Love
7. Endless Night
8. Cryptic Motion
9. Maximum Planck

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trailer for ‘Shoeblader One: d’EMONSTRATOR’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af