Crystal Castles og Robert Smith i skøn goth-forening

Om det ender som en musikalsk pendant til The Adams Family, ved vi endnu ikke. Men faktum er i hvert fald, at Crystal Castles og The Cures Robert Smith har hooket op og genindspillet den canadiske duos nummer ‘Not in Love’ fra deres selvbetitlede to’er, der udkom tidligere i år.

Efter sigende skulle det nye samarbejde mellem goth-daddy Smith og hans electrofikserede bastardunger være kommet i stand tilbage i 2009, da Crystal Castles spillede support for The Cure i London, og halvandet år efter kan vi høre resultatet, når singlen ryger på gaden den 6. december.

I den nye version vil Smiths dystre stemme være i front, og som en lille jule-treat vil også singlen også indeholde en b-side med to akustiske(!) versioner af ‘Celestica’ og ‘Suffication’.

Lyt til ‘Not in Love’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af