Danish Music Awards 2010 er klar med nomineringer

Det er blevet tid at fejre den danske musikbranche, og når Danish Music Awards skydes i gang af værten Søren Rasted den 14. november på Bremen, er det som sædvanlig med en pose blandede bolsjer i nomineringskategorierne.

Blandt kandidaterne finder man blandt andet Mew, der går i clinch med Kashmir i dysten om Årets Danske Album og som Årets Danske Gruppe. Trentemøller kan hive statuetter hjem i kategorierne Årets Mandlige Danske Kunstner og Årets Danske Producer, mens Fallulah kan bryste sig af at være nomineret som Årets Danske Kvindelige Kunstner og Årets Nye Danske Navn.

Derudover er CODY nomineret i hele tre kategorier: Årets Danske Folk Album, Årets Nye Danske Folk Navn og Årets Danske Folk Komponist. Helt i top er Medina dog med syv nomineringer.

Udover de danske navne skal der blandt andet også uddeles en pris for ‘Årets Udenlandske Album’. Her skal Grizzly Bear konkurrere med popdronningerne Robyn og Lady Gaga. Se hele listen HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af