Dungen i studiet med Jack White

Rolling Stones-skribenten David Fricke var ikke den eneste, der var på besøg hos Jack White, da han tidligere på ugen lagde vejen forbi guitarheltens hjemmestudie i Nashville. Svenske Dungen har nemlig teamet op med Jack White for at udgive en single, som skal udgives som en del af 7″-serien ‘Blue Serie’ på Whites Third Man Label.

En begejstret Fricke beskriver den kommende single som et »hårdt, utroligt instrumentalnummer, langt nok til at flyde ud over siderne på en 45’er (hastigheden en 7″ afspilles på, red.)«, mens Jack White kvittererede for Dungens anstrengelser i studiet med et »Man, that was sick«. Så er der jo virkelig lagt i ovnen til de helt store forventninger. Hvornår den nye single er på gaden, vides dog endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af