Gæsteredaktørerne udvælger: Breakin’ Sound – The New Spring

The Rumour Said Fire er gæsteredaktører på Soundvenue.com mandag og tirsdag. Her har gruppen udvalgt The New Spring som Breaking’ Sound.

Hvem gemmer sig her?
»Ved siden af Shout Wellington Air Force arbejder forsanger Bastian Kallesøe for tiden på et soloprojekt, som han kalder The New Spring. Her lægger Bastian vægten på sin blodige poesi, kærlighedens multiple og ofte paradoksale betydninger, den akustiske guitars styrke og hans på en og samme tid stærke og skrøbelige melodier sunget ud fra tænkerens lo-fi-kammer, i de dybe skumringstimer«.

Hvad minder det om?

»Som det fremgår af eneste tilgængelige nummer på nettet, det smukke ‘By Your Side’, er der tale om singer/songwriting, der trækker tråde ud til så forskellige kunstnere som Nick Drake, John Darnielle fra The Mountain Goats og Alec Ounsworth fra Clap Your Hands Say Yeah. Vi glæder os meget til pladen udkommer«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The New Spring ‘By Your Side’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af