Hør det nye album fra Kings of Leon

På mandag er det familiedag. I hvert fald hvis man er vild med Followill-familien fra Tennessee, bedre kendt som Kings of Leon, der denne dag kaster deres længe ventede femte album ‘Come Around Sundown’ for de hungrende rockløver rundt omkring i hele verden. Men allerede nu kan gruppens fans få stillet deres sult: Via linket nederst i artiklen, kan du nemlig streame hele albummet.

Tidligere på året har bandets trommeslager Nathan Followill udtalt, at det populære band denne gang ville præsentere materiale, der var både mørkere og mere strand-agtigt, end hvad de tidlige har udgivet. At dømme ud fra det sommerlige albumcover og den bagende sydstatssol i videoen til førstesinglen ‘Radioactive’ lader det umiddelbart til, at sidstnævnte udmelding er den mest sandfærdige, men du kan jo selv give hele molevitten en lytter og danne dit eget indtryk.

Lyt til ‘Come Around Sundown’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af