Hør ny single fra Avey Tare

Tidligere på dagen kunne vi viderebringe den glædelige nyhed om, at Animal Collective gæster årets udgave af CPH:DOX, hvor de uropfører  lyd- og videoinstallationen ‘Globby Bodies’ på Statens Museum for Kunst. Nu er der mere godt nyt fra Animal Collective-lejren, da bandets ene frontmand Avey Tare aka Dave Portner netop har sluppet sangen ‘Lucky 1’ løs på nettet.

‘Lucky 1’ er førstesinglen fra Avey Tares kommende solodebut ‘Down There’, der er indspillet i samarbejde med Animal Collective-kollegaen Deakin og udkommer den 25. oktober på dyredrengenes selskab Paw Tracks.

Avey Tare har ved tidligere lejligheder nævnt, at albummet er inspireret af hans yndlingsdyr krokodillen (tjek det spøjse pressefoto ovenfor!), men hvorvidt ‘Down There’ kommer til at lyde som flok glubske reptiler, må vi vente et par uger endnu med at vurdere.

Avey Tare ‘Lucky 1‘ (via Pitchfork)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af