Karen O springer ud som countrysangerinde

Hvem skulle have troet, at den ellers så newyorker-coole Yeah Yeah Yeahs-sangerinde Karen O skulle trække i frynsestøvlerne og springe ud som countrysangerinde. Det er ikke desto mindre, hvad der er los på hendes nye solonummer ‘If You’re Gonna Be Dumb, You Gotta Be Tough’.

Sangen er indspillet til soundtracket til filmen ‘Jackass 3-D’, der bliver den tredje spillefilm med det vilde Jackass-crew. På nummeret giver Karen O den fuld gas med en fræk og overbevisende systatsaccent, mens hun hen imod slutningen af sangen bliver bakket op af de frygtløse drengerøve, der deltager i de grove løjer i filmen.

Originaludgaven af sangen er skrevet af sangskriveren Roger Allan Wade, der i øvrigt er chef-idiot Johnny Knoxvilles fætter, og Jackass-kendere vil genkende sangens intro som tv-seriens tema. Filmen har dansk premiere den 28. oktober.

Lyt til ‘If You’re Gonna Be Dumb, You Gotta Be Tough’ her:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af