Kings of Leon sviner Arcade Fire

Så er den gal igen. Sidste år beskyldte The Flaming Lips-sangeren Wayne Coyne Arcade Fire for at »behandle folk omkring dem og deres fans som lort«. Nu er det familierockerne i Kings of Leons tur til at sende verbale spredehagl i retning af Win Butler og co.

I et interview med Spin Magazine serverer Tennessee-bandets trommeslager Nathan Followill følgende hånlige bemærkning omkring canadierne. »Nu er det åbenbart fedt at have 14 personer i sit band, der bidrager på alle andre måder end rent musikalsk. For eksempel ved at rende rundt med en hjelm på hovedet, mens man slår på den med en trommestik. Man bliver nødt til at granske sig selv for, hvorfor man spiller musik. Er det for kærligheden til musikken eller for berømmelsens skyld? Du kan sagtens opnå berømmelse uden at blive et dumt svin«.

Kommentaren er en slet skjult kommentar til Arcade Fires musikalske altmuligmand Richard Parry, der har optrådt iført en hjelm, som han slog på med en trommestik. Canadierne er dog ikke kendte for at lade denne slags verbale angreb gå hen i ubemærkethed, så mon ikke de sender en verbal knytnæve tilbage imod Tennessee inden for den nærmeste fremtid?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af