Lyt til to nye Avey Tare-numre

I sidste uge kunne vi byde på Avey Tare-nummeret ‘Lucky 1’, der blev ledsaget af en alligator-begejstret video, og nu rører Animal Collective-medlemmet atter på sig, da nummeret ‘Heads Hammock’, som du kan høre nedenfor, nu også er røget ud på nettet. Og festen stopper ikke her, for sandelig om ikke endnu en albumforsmag er dukket op i form den sumpede ‘Oliver Twist’, som du kan lytte til HER.

Avey Tare udsender som tidligere skrevet debutalbummet ‘Down There’ den 25. oktober, mens Animal Collective-makkeren Panda Bear ugen før udsender en 7″, der indeholder de to numre ‘You Can Count On Me’ og ‘Alsatian Darn’.

Tidligere har vi også skrevet om dyrekollektivets samarbejde med skofirmaet Keep. Seneste model er Geologists specialdesignede børnesko, der kan ses på firmaets website. Og så må du jo naturligvis heller ikke gå glip af Animal Collectives besøg på CPH:DOX.

Lyt til ‘Heads Hammock’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af