NME kårer årets sejeste personer

»Who’s in? Who’s out?« Det engelske musikmagasin NME har netop offentliggjort deres traditionelle Cool List for 2010, en liste over årets over de mest cool musikere.

Og det kan godt være, at vi skal til at nærlæse det engelske magasin lidt mere. Det er hvert fald gået vores næse forbi, at Cher Lloyd fra den engelske udgave af ‘X Factor’ er mere cool end for eksempel Deerhunters Bradford Cox. Der er dog også en del navne fra NME’s liste, vi har skrevet om i løbet af året, så som LCD Soundsystem-bossen James Murphy, Robyn og Arcade Fires Win Butler. 

Blandt topscorerne på listen finder man blandt andet medlemmer fra These New Puritans, The Drums og The xx, mens Bethany Consentino (billedet) fra Best Coast ligger på en fjerdeplads. Kanye West og Janelle Monáe ligger henholdsvis nummer to og tre, mens den i Danmark relativt ukendte folk-sangerinde Laura Marling hjemtager førstepladsen. Sangerinden var tidligere i år med i opløbet til den prestigefyldte Mercury Prize, hvor The xx dog som bekendt løb med prisen.

Forneden kan du tjekke de 15 mest cool musikere ud. Se resten af listen HER.

Cool List 2010:
15. Robyn
14. Zola Jesus
13. Hayden Thorpe (Wild Beasts)
12. Simon Neil (Biffy Clyro)
11. Marcus Mumford (Mumford & Sons)
10. Darwin Deez
9. Carl Barât
8. Jack Barnett (These New Puritans)
7. Jonathan Pierce (The Drums)
6. Paul Weller
5. Romy Madley Croft (The xx)
4. Beth Consentino (Best Coast)
3. Kanye West
2. Janelle Monáe
1. Laura Marling

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af