Oh Land og Avey Tare dyster på Soundvenue High 5

Det er ikke småt med forventninger til den danske popprinsesse i eksil, Oh Land, der har rykket teltpælene op og har flyttet sit musikalske virke til New York. Efter planen udsender hun nyt album i starten af næste år, men allerede om en uge er hun aktuel med ep’en ‘Sun of a Gun’. Titelnummeret, der er en funklende popperle, indtager Soundvenue High 5 i denne uge.

Her dyster den imod ‘Lucky 1’ fra Animal Collectives egen Avey Tare. Oven på dyrekollektivets bredere gennembrud sidste år er frontmanden nu klar med sin solodebut ‘Down There’, der lander i butikkerne den 25. oktober. Derudover er der nye synthpoppede toner fra danske Atoi på ‘The Fight’, stadionvenlig støjpop fra den amerikanske duo Crocodiles på ‘Hearts of Love’ samt den afdæmpede pop-lækkerbisken ‘Brother Sparrow’ fra den danske debutant Agnes Obel.

Listen toppes i denne uge af folkpopperne i The Rumour Said Fire, mens Figurines i denne uge må se sig hensat til andenpladsen. Her efter følger de amerikanske shoegazere i Deerhunter, Frederik Nordsøs soloprojekt The Informations og slutteligt Mew.

Lyt til alle numrene og afgiv dine stemmer HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af