Simian Mobile Disco udgiver nyt album til november

Så er det frem med dansetøjet, for den 26. november er Siman Mobile Discos nye dobbeltalbum ‘Delicacies’ på gaden. Udgivelsen er en opsamling af en række numre, som det London-baserede producerteam har lavet til deres Delicatessen-fester rundt omkring i Storbritanien, og som vi altså snart kan få glæde af herhjemme. ‘Delicacies’ består af selve opsamlingsalbummet og så en bonusudgivelse, hvor englænderne har optaget et live studie-mix af sangene.

Hvis man ser på tracklisten forneden, fremgår det, at det mobil-diskerne har ladet sig inspirere af de mange lande, som de har turneret i. Numrene er nemlig opkaldt efter forskellige landes specialiteter. Men på trods af at de spillede på dette års Distortion, er der desværre hverken smørrebrød eller rød grød med fløde at finde på Simian Mobile Discos menu.

Trackliste til ‘Delicacies’:
UNMIXED                
1. Aspic  
2. Nerve Salad     
3. Casu Marzu  
4. Thousand Year Egg  
5. Skin Cracker   
6. Hákarl
7. Sweetbread  
8. Ortolan  
9. Fugu   

MIXED
1. Sweetbread
2. Hákarl
3. Nerve Salad
4. Casu Marzu
5. Skin Cracker
6. Aspic
07. Thousand Year Egg Drumappella
08. Ortolan

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af