Arcade Fires forstad i undtagelsestilstand

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Arcade Fire ‘The Suburbs’

I april fortalte vi, at Arcade Fire var i gang med en kortfilm sammen med Spike Jonze og guess what, nu er den her! Til titelmelodien fra ‘The Suburbs’ følger man en gruppe forstads-kids og deres tilsyneladende ukomplicerede teenageliv. Men som handlingen skrider frem, bliver det tydeligt, at landet er i undtagelsestilstand med militær på gaderne og politi bag ligusterhækkene (hold øje med Win Butler og Régine i uniformer!), og at faren ikke kun kommer udefra, men også indefra og kan ødelægge selv de bedste venskaber.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af