Black Lips teamer op med Mark Ronson på nyt album

Kombinationen af rockdrengene i Black Lips, der er kendt for deres smadrede sceneshows, og den pænt friserede stjerneproducer Mark Ronson er måske ikke den mest oplagte. Ikke desto mindre har bandet i disse dage besøg af hitmageren i deres Brooklyn-studie, der skal producere deres kommende album, som ryger på gaden til april.

Man kunne frygte, at Black Lips vil ende som en poppet og ufarlig skygge af sig selv i hænderne på Ronson, men i et videointerview til Rolling Stone, som du kan se via linket nederst på siden, fortæller produceren, at han ikke har tænkt sig at pille ved bandets lyd.

»Jeg var spændt på at arbejde med det her album, fordi jeg har en tendens til at blive besat af bestemte lyde og få alt til at lyde lidt pænt. Og jeg vidste, at det ikke ville være en mulighed med det projekt«, siger Ronson og fortsætter: »Jeg var allerede fan, inden jeg gik ind i det her, og jeg ville bestemt ikke fucke det, som jeg godt kan lide ved dem op – deres lo-fi-garage-lyd«.

Bandet beskriver arbejdet med Mark Ronson som at få et nyt medlem i gruppen – eller måske en rig onkel i familien? For Ronson er ikke kommet tomhændet til USA, han har naturligvis hele sit crew af lydteknikere. Og endnu bedre: En masse sejt udstyr som Black Lips har leget med under indspilningerne.

Se interviewet med Mark Ronson og Black Lips HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af