Breakin’ Sound: Factory Floor

Hvem gemmer sig her?
De tre englændere har i lang tid formået at holde sig yderst anonyme, men hemmelighedskræmmeriet er ved at få en ende, for alverdens musikmagasiner og New Order- og Joy Division-trommeslager Stephen Morris har fået øjnene op for Factory Floors hypnotisk sorte synthesizerpunk. Faktisk er Morris blevet så vild med dem, at han har remixet nummeret ‘Wooden Box’, som du kan høre på deres Myspace, og for tiden er han i studiet med bandet for at indspille nyt materiale.

Hvordan lyder deres musik?
Det er ikke helt tilfældigt, at Morris har kastet sin kærlighed på trioen, for musikken sender faktisk tankerne tilbage til Manchester anno 1980 med deres dystre og melankolske udtryk i form af gentagende krautrock-basfigurer, Kraftwerk-inspirerede analoge synthflader, en bund af støjende punktrommer og kassettebånd-loops, der tilsammen udgør det bedste soundtrack til en vild aften i byen med Ian Curtis’ spøgelse.

Download: ‘Lying’ (via Fader)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af