De første danske navne klar til by:Larm

I løbet af de seneste år har by:Larm-festivalen, der løber af stablen i Oslo, etableret sig som en af Skandinaviens mest interessante byfestivaler. Næste år går det løs fra den 17.-19 februar, og nu er de første navne til 2011-udgaven blevet afsløret, og her finder man blandt andet solide danske navne som Kenton Slash Demon (billedet), Murder og Agnes Obel samt svenske Peter Bjorn and John.

Under næste års festival bliver der desuden uddelt den nystiftede Nordic Music Prize, der er inspireret af den prestigefyldte engelske Mercury Prize, og som præmierer 2010’s bedste nordiske album med æren og 20.000 euro. Dansk juryformand er Ralf Christensen, der udover at arbejde for Information og DR også har bidraget med flere artikler til Soundvenue Magazine.

I januar offentliggøres de 12 album, der skal kæmpe om titlen, hvorefter en jury bestående af internationale musikjournalister og pladeselskabsfolk slutteligt kårer vinderen, der bliver offentliggjort på festivalen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af