Diamond Rings og Glasser dyster på Soundvenue High 5

Den flamboyante canadier Diamond Rings, som du kan læse interview med i det nye Soundvenue, har netop smidt sit femstjernede debutalbum på gaden, og nu har han også chancen for at kæmpe sig ind på Soundvenue High 5 med albummets førstesingle ‘Wait and See’.

Her skal den blandt andet dyste mod sangerinden Glassers atmosfæriske ‘Mirrorage’ fra hendes lige så anmelderroste debutalbum. Derudover består contenderfeltet i denne uge af den skrabede indierock-schlager ‘Hospice Gates’ Lower Dens, det udsyrede nummer ‘The Primitives Talk’ af multiinstrumentalisten Zach Hill og danske Our Broken Gardens finmaskede artpop-sag ‘The Feral’.

Listens førsteplads indtages af danske Oh Land. Som nummer to har vi den allestedsnærværende poptøs Robyn, der efterfølges af Jacob Bellens rare stemme i Murder. Dernæst finder vi sidste uges etter, Lykke Li, og nederst på listen har vi de amerikanske psychpop-tøser fra Warpaint.

Lyt til alle numrene og afgiv dine stemmer HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af