Fans redder Public Enemy

»Vi skylder vores fans alt«. Ordene er en tyndslidt musikerkliché, men når de kommer fra Public Enemy, skal de tages helt bogstaveligt. For uden gavmilde fans ville indspilningerne til Public Enemys kommende og endnu ubetitlede album ikke have været en mulighed.

Det er ikke nogen hemmelighed, at musikbranchen er krise, og for lidt over et år siden begyndte så en storstilet indsamlingskampagne for bandet på Sellaband.com, hvor fans kunne give deres bidrag til de nødstedte hiphoppere, så opfølgeren til ‘How You Sell Soul To A Soulless People Who Sold Their Soul???’ fra 2007 kunne komme i hus. Og nu er det altså lykkedes bandet at indkassere cirka 440.000 krroner, hvilket skulle være nok til albumfinansieringen.

»Dette er i sandhed et stort øjeblik for os«, skriver Chuck D og resten af gutterne på deres sellaband-blog. De fortsætter: »Det har været en lang vej, Vi havde haft en eksplosiv start, samarbejdsproblemer og kritik i medierne. Når det er sagt, så er faktum, at vi aldrig mistede troen på os selv«.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Public Enemy ‘Say It Like It Really Is’
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af