Morningside Records drejer nøglen om

Det er ingen hemmelighed, at pladebranchen i det sidste årti har hængt i med neglene tæt på den afgrund, der hedder digital download, og nu kaster Figurines og Oh No Onos pladeselskab, det kvalitetsbevidste danske indie-label Morningside Records, håndklædet i ringen og lukker efter ti år i musikbranchen. Men i stedet for flæbe ned i fadøllen vil selskabet fejre deres lukning med en ordentlig fødselsdagsfest på Loppen den 15. april.

»På en eller anden måde er det, som om musikken bliver fortrængt fra sin centrale plads«, skriver pladeselskabet i sin pressemeddelelse, men takker for ti gode år: »De sidste ti års arbejde med dansk musik har givet stor mening. Vi har kunnet dyrke en stor kærlighed til guitarer og stemmer og et idiosynkratisk forhold til synthesizere. Ambitionen har hele tiden været at finde den bedste musik, skabt af gode mennesker«.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med selskabets artister, der udover Oh No Ono og Figurines blandt andre også tæller navne som Shout Wellington Air Force, Pinkunoizu og Speaker Bite Me.

Morningside Records labelaften

15. april
Loppen, København K
Entré: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af