Og de nominerede til P3 Guld 2011 er…

Det er blevet tid til at lade guldregnen falde over de nyeste eller største musiknavne på den danske stjernehimmel, for Danmarks Radio har netop løftet sløret for de nominerede til P3 Guld 2011. Vinnie Who (billedet) skal dyste mod Fallulah, The Floor Is Made of Lava, Lucy Love og Oh Land den om den prestigefyldte P3 Prisen, hvor vinderen udover hæder og ære belønnes med den nette sum af 100.000 kr., hvilket er kommet tidligere vindere som Michael Simpson og I Got You on Tape til gode.

En anden vigtig pris er P3 Talentet, der i den grad har været med til at gøre lovende bands til store navne i løbet af kort tid – tidligere vindere som The Rumour Said Fire og When Saints Go Machine taler sit eget sprog. I år er det så Treefight for Sunlights chance for at stryge til tops i konkurrence med blandt andre Our Broken Garden og Agnes Obel.

De nominerede til P3 Gennembruddet er navne, der på kort tid er blevet til velkendte hos danskerne. Således kan enten Turboweekend Rumour Said Fire, The William Blakes, The Blue Van eller Ginger Ninja trække prisen hjem for deres ørehængere, der har banet vejen til toppen af poppen.

Prisshowet løber af stablen den 14. januar foregår det i DR Koncerthuset med Adam Duvå Hall og Sara Bro som værter. Skulle du ikke være i nærheden af den røde løber, så kan du følge med i radioen og på DR2.

Se resten af de nominerede HER

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af