Peaches vender plader i Århus

Det er efterhånden et stykke tid siden, at den canadiske provokatør Peaches har stukket sin frække snude frem, men til februar pakker electroclash-dronningen pladetasken og slår et smut forbi Train i Århus for at give klubfolket et lille indblik i sin pladesamling.

Det er i forbindelse med et Klub MiskMask-arrangement den 11. februar, at canadieren kan opleves bag dj-pulten på Train. Ved samme lejlighed er der også mulighed for at opleve livekoncerter med de danske electro-darlings Fagget Fairys og de århusianske opkomlinge The Echo Vamper.

Sidst Peaches gav lyd fra sig var med sidste års ‘I Feel Cream’, mens hun på det seneste blandt andet har brugt tid på at stable soloshowet ‘Peaches Christ Superstar’ på benene. Showet, der er en modificeret af Andrew Lloyd Webbers musicalklassiker, blev ellers holdt tilbage grundet rettighedsproblemer i begyndelsen af året, men nu er Peaches klar til at drille de religiøse fanatikere. Samtidig har hun også haft tid til at indspille med R.E.M., så man kan nok forvente en Peaches i topform, når hun gæster Train.

Peaches (dj-set) + Fagget Fairys + The Echo Vamper

Fredag den 11. februar
Train, Århus
Entre: 50 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af