Spillefilm om The Clash-frontmand på vej

Bliver det mon Antonio Banderas, der kommer til at stå og give den gas til ‘Rock the Casbah’, eller måske Ewan McGregor, der hopper rundt og bræger ‘London Calling’ – eller måske en helt tredje? Det er endnu ikke fastlagt, hvem der skal spille hovedrollen, men faktum er, at der er en spillefilm om den afdøde The Clash-frontmand Joe Strummer på vej.

Filmen har indtil videre arbejdstitlen ‘Joe Public’, og til at håndtere manuskriptet har folkene bag projektet hyret Paul Viragh, der nok er bedst kendt som forfatter til rockbiografien ‘Sex & Drugs & Rock’n’Roll’ om den afdøde britiske rocksanger Ian Dury. Der foreligger imidlertid endnu ingen information om, hvem der skal instruere filmen, eller hvem der vil være at finde på rollelisten.

Forsangeren i det legendariske britiske punkband, der eksisterede i perioden 1976-86, blev fundet død i sit hjem i Broomfield i december 2002. Senere blev dødsårsagen fastslået til at være et hjerteanfald. Nu glæder vi os til at genopleve ham på det store lærred.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af