Warpaint hyggejammer i stuen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warpaint ‘Undertow’ (live for Yours Truely)

De seje Warpaint-piger spillede for nylig en dagligstue-session til ære for websitet Yours Truely. Her leverede de fire piger et par smagsprøver fra deres roste debutalbum ‘The Fool’ i form af singlen ‘Undertow’ og ‘Bees’. Men noget er dog galt. Læg mærke til hvordan bassistens solbriller på mystisk vis bevæger sig frem og tilbage mellem hendes næse og hår i ‘Undertow’-klippet. Enten er der spøgelser på færde, eller også er kontinuiteten i klipningen gået helt fløjten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warpaint ‘Bees’ (live for Yours Truely)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af