White Lies og I Got You on Tape kæmper på Soundvenue High 5

Engelske White Lies er tilbage med store ord og følelser på ‘Bigger Than Us’, der er første udspil fra deres kommende januar-album ‘Ritual’, og som er blandt denne uges contenders på Soundvenue High 5.

Her skal den storladne single kæmpe mod I Got You on Tapes underspillede uhygge på nyindspilningen af live-favoritten ‘TNT’, storcrooneren Cee-Lo Greens old school-soul på ‘Bridges’, Cloud Nothings hidsige powerpop på ‘Understand It All’ og det dystre Manchester-band Factory Floor, der tidligere har været Breakin’ Sound, med deres nummer ‘Lying’.

Førstepladsen på listen er fortsat Turboweekends, mens Robyn er rykket fra en fjerde- til en andenplads. På tredjepladsen finder vi indiedrengene fra The Olympics, og efter dem følger The Kissaway Trail. Sidstepladsen går til The Vaccines, der har klaret turen videre fra sidste uges contenderfelt.

Hør alle numrene og stem HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af