Figurines tager på massiv turné

De godt nok først lige overstået en kortere tour med The Kissaway Trail, men Figurines kan tilsyneladende slet ikke få nok af livet på landevejen. I hvert fald har indierock-trekløveret netop offentliggjort en massiv forårsturné, der fra den 3. marts – 9. april bringer dem forbi hele 18 danske spillesteder.

Om den forestående turné udtaler forsanger Christian Hjelm: »Touren er så lang, at vi med god samvittighed kan sige ‘Figurines – coming to a town near you’. Det er fantastisk at være på tour, og vi ville simpelthen hele vejen rundt denne gang!«.

Forhåbentlig holder Figurines til næste år niveauet fra deres netop overståede tour, hvor vores udsendte under overskriften ‘Overbevisende 60’er-eskapister’ belønnede gruppen med fire stjerner for deres stop på Vega.

Figurines
Den 3. marts
Gimle, Roskilde

Den 4. marts
Templet, Lyngby

Den 5. marts
Toldkammeret, Helsingør

Den 10. marts
Tobakken, Esbjerg

Den 11. marts
Bygningen, Vejle

Den 12. marts
Sønderborghus, Sønderborg

Den 17. marts
Atlas, Århus

Den 18. marts
Det Bruunske, Fredericia

Den 19. marts
Vershuset, Næstved

Den 24. marts
Musiske Hus, Frederikshavn

Den 25. marts
Godset, Kolding

Den 26. marts
Plantagehuset, Thisted

Den 31. marts
Skraaen, Aalborg

Den 1. april
Kulisselageret (Rockministeriet), Horsens

Den 2. april
Paletten, Viborg

Den 7. april
Forbrændingen, Albertslund

Den 8. april
Slagelse Musikhus (Badeanstalten), Slagelse

Den 9. april
Lille Vega, København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af