Gossip-sangerinde laver ep med Simian Mobile Disco

Mange kender Beth Ditto som frontkvinde for Gossip, hvor man kan nemt komme til overse hendes bandkammerater, når hun folder sin karismatiske og volumniøse skikkelse ud på alverdens forsider og til bandets vilde sceneshows. Derfor kommer det måske heller ikke som den store overraskelse, at Ditto nu er gået solo og arbejder på en endnu unavngiven solo-ep, der ryger på gaden til januar.

Til lejligheden har hun skiftet kumpanerne i Gossip ud med James Ford og Jas Shaw fra Simian Mobile Disco, der har indtaget pladsen bag mixerpulten som producere på den fire numre lange ep. Det er dog ikke første gang, at Beth Ditto og Simian Mobile Disco møder hinanden i studiet, for sidste år lagde Beth Ditto stemme til det old scool disco-nummer ‘Cruel Intentions’ fra duoens ‘Temporary Pleasure’-album. Festen er så godt som hjemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af