Hør første smagsprøve fra Beth Dittos solo-ep

I sidste kunne vi fortælle nyheden om Gossip-frontkvindens Beth Dittos kommende solo-ep. Nu er de fleste af ep’ens detaljer efterhånden faldet på plads, og de første smagsprøver har nu også ramt nettet.

Titlen bliver slet og ret ‘Beth Ditto’ og er som tidligere nævnt produceret af de tidligere samarbejdspartnere i Simian Mobile Disco. Ep’en indeholder fire numre, som alle byder på lige dele dansegulvslysten electropop og kraftfuld divavokal. ‘Beth Ditto’ har endnu ingen officiel udgivelsesdato, men efter planerne skulle ep’en udkomme i løbet af januar på pladeselskabet Deconstruction Records.

Lyt til ‘Beth Ditto’ (preview):

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trackliste til ‘Beth Ditto’:
1. Goodnight Good Morning
2. Do You Need Someone
3. I Wrote The Book
4. Open Heart Surgery

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af