Liam Gallaghers Beady Eye klar med albumdetaljer

Britrockkongen Liam Gallagher er en mand med store armbevægelser. Med henvisning til sit nye band Beady Eye proklamerede han tidligere i år, at de nok skal blive større end Oasis, og nu bliver det snart muligt at finde ud af, om han har ret. Nu er gruppen  nemlig klar med albumdetaljerne omkring deres kommende album ‘Different Gear, Still Speeding’.

Albummet rammer hylderne den 28. februar næste år og bliver den første fuldlængde fra bandet, der også består af de tidligere Oasis-medlemmer Gem Archer, Andy Bell og Chris Sharrock. Gruppen opstod sidste år, efter Liam og Noel Gallagher lukkede Oasis ned officielt og er altså det tætteste, vi kommer på et nyt Oasis-album.

‘Different Gear, Still Speeding’ byder på 13 nye numre, inklusiv førstesinglen ‘Bring the Light’ som Beady Eyes forærede gratis væk i sidste måned. Om albummet kan leve op til Liams egne forventninger, ved kun han, men i et interview med Sky News tidligere i år beskrev han albummet, som »den bedste (plade, red.) du kommer til at høre de kommende 50 år«. Og det kan man jo kun håbe holder stik.

Tracklisten til ‘Different Gear, Still Speeding’:
1. Four Letter Word
2. Millionaire
3. The Roller
4. Beatles and Stones
5. Wind Up Dream
6. Bring the Light
7. For Anyone
8. Kill For a Dream
9. Standing on the Edge of the Noise
10. Wigwam
11. Three Ring Circus
12. The Beat Goes On
13. The Morning Son

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af